شوک دادن باتری موبایل در هنگام بروز مشکل در باتری ها ی موبایل اتفاق می افتد. شاید برای شما هم اتفاق افتاده  باشد که پس از مدتی، باتری موبایلتان  به ندرت کارکرد اولیه خود را از دست می دهد و شارژ آن زود خالی می شود. از این حالت با عنوان خواب الکتریکی یاد می کنند. در صورت بروز این مشکل، باتری موبایل شما نیاز به شوک الکتریکی دارد. برای انجام شوک  الکتریکی، باید از دستگاه منبع تغذیه استفاده گردد.

یکی از اقدامات مهم در زمینه تعمیر موبایل، شوک دادن به باتری است. این کار معمولا زمانی انجام می شود که به دلیل عدم استفاده از باتری به مدت طولانی، حالت خواب الکتریکی ایجاد شده باشد. وقتی به مدت طولانی از باتری استفاده نشود، مثلا چند وقت گوشی را روشن نکنید، باتری دشارژ شده و اصطلاحا به خواب می رود. در این شرایط، باتری موبایل نیاز به یک شوک دارد تا دوباه شارژ شده و بتواند انرژی مورد نیاز قطعات را در اختیارشان بگذارد. در شرایطی که ولتاژ باتری از 3.7 ولت کمتر باشد، عملیات شوک دادن باتری موبایل انجام می شود. این کار تا حد زیادی موجب احیای باتری شده و به نوعی عمر دوباره به آن می بخشد.

شوک دادن باتری موبایل ، باید توسط متخصصین انجام گیرد . مرکز سخت افزار ایران ، با به کار گیری تیمی از بهترین متخصصین  تعمیر موبایل ، آماده ی خدمت رسانی به مشتریان گرامی در خصوص انواع مشکلات باتری موبایل و انجام شوک الکتریکی می باشد .

آموزش شوک دادن باتری موبایل

مراحل شوک دادن به باتری موبایل

برای شوک دادن باتری موبایل باید به ترتیب زیر عمل کنید:

1-  پیش از هر کاری، باید ولتاژ باتری را اندازه گیری کنید.

2- ولتاژ منبع تغذیه را بر روی حدودا 7.5 ولت تنظیم کنید.

3- پیچ جریان منبع تغذیه را تقریبا تا نیمه باز کنید.

4- حالا سیم منفی منبع تغذیه را به منفی باتری متصل کنید اما سیم مثبت را بر روی مثبت باتری نگه ندارید. این کار را تا جایی تکرار کنید که آنقدر تکرار کنید که ولتاژ باتری به 3.7 ولت برسد.

5- پس از رسیدن ولتاژ باتری به 3.7 ولت، فرایند شارژ باتری را شروع کنید.

شوک دادن باتری موبایل

روش های شوک دادن باتری موبایل

اگر باتری شما از کار افتاده باشد ،نگران نباشید ، با انجام کارهای ساده زیر می توانید شانس دوباره برای ادامه حیات باتری تلفن خودتان محیا کنید.

شارژ کامل و تخلیه شارژ کامل

اگر باتری لیتیومی تلفن همراه یا تبلت‌تان نمی‌تواند شارژش را به خوبی نگه‌دارد ، این شانس وجود دارد  که شاید شما بتوانید با یک شارژ و دی شارژ کامل این مشکل را برطرف کنید؛ به عبارت بهتر ، یک بار شارژش را به طور کامل خالی کنید و سپس آن را حداقل تا ۴۸ ساعت به شارژ، متصل نگه دارید. توصیه می‌شود که حداقل ۱ بار در ماه، این عمل را برای باتری لیتیوم یونی محصول الکتریکی‌تان انجام دهید.

شوک برقی

یک شوک الکتریکی شاید بتواند یک باتری لیتیومی معیوب را به زندگی بازگرداند. توصیه می‌شود در انجام این عمل دقت کنید زیرا انجام این عمل کمی خطرناک است. باتری را از دستگاهتان با توجه به قطب مثبت و منفی‌اش جدا نمایید؛ یک سیم USB بلا‌استفاده را انتخاب کرده و سر کوچک‌تر آن ( که اکثرا روی آن، B ذکر شده است) را قطع نمایید. حالا باید بتوان یک سیم قرمز (قطب مثبت) و یک سیم سیاه (قطب منفی) را مشاهده نمود. سپس سر بزرگ‌تر سیم USB را به لپ‌تاپ یا کامپیوتر خود متصل نمایید؛ سیم قرمز را به قطب مثبت و سیم سیاه را به قطب منفی باتری خود وصل کرده و احتمالا پس از مدتی، باتری شروع به شارژ شدن می‌کند.

نمایندگی موبایل و واحدهای تخصصی تعمیرات موبایل


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : باتری ,موبایل ,انجام ,دادن ,شارژ ,مثبت ,باتری موبایل ,دادن باتری ,منبع تغذیه ,ولتاژ باتری ,شارژ کامل ,دادن باتری موبایل
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

aryaahadi پسرِ حَوّا کنسول بازی پرسش مهر سال تحصیلی 99-98 Ashley فلش مموری Angel music quiet فیت مکس فور یو نهایت تناسب اندام شما منبع مبانی و پیشینه نظری